Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

'Ανοιξε (?) και πάλι γιά μιά νέα αρχή?


Άνοιξε και πάλι?
Δεν θα το ΄λεγα έτσι ακριβώς .
Διότι άνοιξε αλλά είναι μόνο για ανάγνωση.
Βέβαια καλύτερα έτσι και το είχα γράψει παρά κλειστό εντελώς.
Τώρα μοιάζει με ένα "μαγαζί" που τα ρολλά είναι ανεβασμένα μπορείς να δεις μέσα από τα τζάμια αλλά δεν μπορείς να μπεις...
Μπορείς να δεις ένα περιβάλλον με ποιότητα λίγο πολυκαιρισμένο ίσως και ταλαιπωρημένο από διάφορες "ανακαινίσεις" αλλά σίγουρα με ποιότητα.
Είναι λοιπόν η ευκαιρία του να διαλέξει έναν τρόπο λειτουργίας και να διαλέξει και τι θα έχει για "εμπόρευμα".
Η θέση μου από παλαιότερα ήταν και είναι ότι θα πρέπει να παραμείνει ο "συνοδηγός μας στους δρόμους".
Βέβαια δεν ορίζω εγώ την πολιτική και την στρατηγική του forum ή του site απλα λέω την γνώμη μου.
Παίρνω δε σαν αφορμή το σχόλιο του erling για να πω ότι προτάσεις έχουν κατατεθεί και προθυμία για συμμετοχή αλλά θα πρέπει να τυχαίνουν κάποιας προσοχής και από τους ενδιαφερόμενους.
Το ότι θα έπρεπε να έχω κανονίσει μιά συνάντηση πριν γράψω στο forum και όχι να την κανονίζω μετά που μου είπε κάποιος μόνο σαν υπεκφυγή μου ακούγεται εμένα διότι ότι είχα να πώ το είπα δημόσια μέσα στο forum δεν έκανα κάτι "υπόγεια" μεταξυ 5-6 ατόμων αλλά ανοικτά και θα κριθώ αν έκανα σωστά ή όχι απο το forum.
Άλλωστε το βρίσκω πιό τίμιο και δημοκρατικό απο το να το συζητάμε 5-6 που μπορεί να βρισκόμασταν στην συνάντηση να συμμετέχουν όλοι.
Παρόλα αυτά θα ήταν καλό να διαβάζαμε και την άποψη του Σταύρου πέρα από τα όχι και τόσο ευχάριστα συναισθήματα που τον διακατέχουν τώρα - και δικαιολογημένα- να μας πει για τις αποψεις του τα σχέδια του και πως αυτός οραματίζεται την συνέχιση (?) του Bloka.

clk200

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Μια που αναφερόμαστε στις "ομάδες εργασίας" και γενικά στο τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας, θέλω να τονίσω ότι ενδιαφέρον υπήρχε, θέληση υπηρχε, όρεξη υπήρχε, αλλά μόνο από την μια μεριά...

Από την μια δεν είχαν χρόνο και από την άλλη άρχισαν να χτίζουν "καριέρα" σε ένα παράλληλο bloka (λέμε τώρα..)
http://www.myforumplus.com/

Γιατί δεν αναφέρεται κανένας σε αυτό?

Όταν βλέπεις τις "κεφαλές" του bloka από μόνοι τους να το αποδυναμώνουν χωρίς παράλληλα να φέρνουν αντιρρήσεις και προτάσεις τι περιμένετε να γίνει..

Και θα ήθελα να μην έχουμε σαν στόχο τον Σταύρο, αλλά το τι έγινε και φτάσαμε ως εδώ και τι κάνουμε από εδώ και πέρα.

Admin είπε...

Αι' γειά σου !!!
Δέν έχω τίποτα εναντίον του myforumplus ίσα ίσα είναι πολύ αξιόλογο αλλά το bloka έδειξε τον δρόμο πιστεύω.
Παρόλα αυτά τα παιδιά εκεί κάνουν πολύ καλή δουλειά και έχουν εκμεταλευτεί (και καλά κάνουν έτσι είναι ο ανταγωνισμός) τις αδυναμίες και τις "ασθένειες" του bloka.
O στόχος ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ αλλά σε ποιόν να ζητήσουμε δράση?
Είδες κάποιον εσύ που να ασχολείται σοβαρά από την Δ.Ο?
Όλο απασχολημένοι είναι, θέλουν την κριτική -αλλά δεν την αντέχουν- και από ενέργειες και προτάσεις εγώ δεν είδα κάτι.
Δεν ξέρω τι συζητάνε σε κρυφές ενότητες και πίσω απο τις κουρτίνες αλλά στο forum εγώ δεν είδα κάτι.

Admin είπε...

BΓΗΚΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:


Ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία του Bloka Forum
από bloka_admin την Παρ Ιούλ 03, 2009 1:24 am

Το Bloka Forum έκανε πλέον τον κύκλο του..
Θα συνεχίζει όμως να υπάρχει, ανοιχτό και προσβάσιμο στα μέλη του, μιας και όλες αυτές οι πληροφορίες που έχουν αναρτηθεί από τα μέλη του τα τελευταία 4,5 χρόνια, αποτελούν μια πλούσια πηγή γνώσης σε θέματα οδήγησης και μετακινήσεων.
Σας ευχαριστούμε όλους/ες για τη συμμετοχή σας, αλλά και για τη συμβολή σας στη δημιουργία αυτής της πολύτιμης εγκυκλοπαίδειας γνώσεων, καθώς και για τη συμβολή σας στη δημιουργία ενός τόσο ζωντανού οργανισμού, μιας τόσο ζωντανής ομάδας, παρόλο που η επικοινωνία γινόταν κυρίως μέσα από το Internet.

Η συμμετοχή σας στο φόρουμ συνέβαλε στο να γράψει το Bloka φόρουμ τη δική του ιστορία στις ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες, και να αφήσει το δικό του στίγμα σε αυτές.

Και πάλι ευχαριστούμε. Το εκτιμούμε.

Bloka.com


Βέβαια δεν φαίνεται από πουθενά αν θα ξαναανοίξει κανονικά στο μέλλον μιας και δεν το αποκλείει.
Θ α δ ο ύ μ ε...

Ίσως να κλείσει το forum και να ξαναανοίξει το site ενσωματώνοντας εκεί ένα "αλλο" forum.
Θα δούμε

tassaras είπε...

Αυτές οι ασάφειες/αμφιβολίες εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου. Να βγουν και να πουν ξεκάθαρα: ''Θα το ανοίξουμε σε λίγο καιρό'', ή ότι ''το φόρουμ έκλεισε οριστικά''. Πάντως η Δ.Ο. έχει κάνει αρκετά λάθη. Τι πιο χαρακτηριστικό είναι ότι την ενότητα ''ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒLΟΚΑ''την είχε κλείσει για περίπου 15 μέρες και η αιτία ήταν τα άσχετα προς τη συζήτηση που είχαν γραφεί. Οι αλήθειες όμως πάντα τσούζουν λίγο. Το φόρουμ είχε πάρει την κάτω βόλτα εδώ και καιρό...